Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 
  Версія для друку

Открить депозит?..
Автор Повідомлення
ПовідомленняДодано: 29 жовтня 2009, 11:33 
бізнес гуру
Офлайн

Повідомлення: 357
Кто может проконсультировать и порекомендовать (не голословно) в каком банке лучше открыть депозит и какой?

Догори
 Профіль  

Re: Открить депозит?..
ПовідомленняДодано: 29 жовтня 2009, 15:21 
фінконсул
Офлайн

Повідомлення: 132
Банк "Київська Русь". Сам тримаю і ще багато знайомих + обслуговуємо там рахунки бізнесу - ніяких проблем. А який - то вже вам вирішувати. Логіка проста - чим меншей термін - тим менші відсотки, але й менший ризик. Ну не мені Вас вчити

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 29 жовтня 2009, 22:27 
бізнес гуру
Офлайн

Василь Качерай написав:
Банк "Київська Русь". Сам тримаю і ще багато знайомих + обслуговуємо там рахунки бізнесу - ніяких проблем. А який - то вже вам вирішувати. Логіка проста - чим меншей термін - тим менші відсотки, але й менший ризик. Ну не мені Вас вчити

а в чем, собственно, состоит консультация? это похоже больше на совет...

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 30 жовтня 2009, 08:47 
фінансовий адмін
Офлайн

Повідомлення: 559
tereshkova написав:
Василь Качерай написав:

а в чем, собственно, состоит консультация? это похоже больше на совет...

Качественная консультация стоит денег. А бесплатно сможешь получить только совет 'ag'

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 30 жовтня 2009, 10:43 
бізнес гуру
Офлайн

Ткаченко Дмитро написав:

Качественная консультация стоит денег. А бесплатно сможешь получить только совет 'ag'

как насчет аналитического совета? можешь дать совет опираясь на какую-то аналитику?

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 30 жовтня 2009, 12:49 
фінконсул
Офлайн

Повідомлення: 132
Та не маючи інформації на що ви збираєте ці кошти, яка мета, і т.п. я ніколи не зможу Вам надати консультацію куди їх покласти і наскільки. От банк порекомендував з точки зору надійності. А вже наскільки під яку програму - тут тре знати нюанси. інакше гріш ціна цій консультації

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 30 жовтня 2009, 14:35 
фінансовий адмін
Офлайн

Повідомлення: 559
tereshkova написав:
Ткаченко Дмитро написав:

как насчет аналитического совета? можешь дать совет опираясь на какую-то аналитику?

бесплатный совет 'ag'
Если хочешь сохранить деньги - выбирай банк, а лучше несколько, из первой десятки по размеру капитала с серьезными акционерами, которые в прошлом году проводили увеличение уставного фонда. и поровну подели между ними сумму своих сбережений, если сумма более 10 000 грн.
Если хочешь заработать - не вкладывай в банк вообще 'bz'

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 21 квітня 2010, 23:22 
Офлайн

Повідомлення: 2
Де завгодно, але не в Київській Русі....
Стільки разів їздив, щоб зробити якусь кляту довідку про свої рахунки, що просто сил вже немає... То управляючого немає, немає кому підписати, то ще якась фігня... Вже дали телефон, щоб дзвонив чи готова моя довідка. Так і тут тепер, ще спробуй дозвонитися (хоча коли заходив до заступниці управляючого, то вона по телефону говорить, "почекай синку", а вже до мене, що ви хотіли, і потім відправила мене до іншого спеціаліста, хоча як я зрозумів то її робота виписувати ті довідки...), а як дозвонишся то переключають один на одного, бо робити довідки то до заступниці, а оскільки виписувала не вона то до того хто виписував...
Але сьогоднішня відповідь людини яка відповідає за депозити, мене просто вразила.
- В мене через (а тепер увага!!!) 20хв. обід починається, можете підійти після 14,00 і ми все зробимо.
Я що, за свої ж гроші маю чекати, щоб вона пообідала, і потім почала працювати???
З таким відношенням до клієнтів, я не те що туди більше свої гроші не понесу, я ще й всім знайомим розкажу які вони "хороші", впевнений після того дехто з них теж забере звідти свої гроші.

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 23 квітня 2010, 23:23 
бізнес новачок
Офлайн

Повідомлення: 12
блин,по-украински почти ничего не понимаю 'bt'

Догори
 Профіль  

ПовідомленняДодано: 29 квітня 2010, 21:28 
Офлайн

Повідомлення: 4
Користуйтесь банком який дає можливість накопичувальних дипозитів та гарантовану страхову суму. Спрбуйте пасивно додавати на Ваші рахунки коштів
Пассивный заработок 24/7/365, подробности по ссылке и занимайся любимым делом
http://www.income4you.ru/index.php?refid=36142

Догори
 Профіль  

Відображати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 10 повідомлень ] 

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість

Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  

© Forum Finconsul 2008
Асоціація незалежних фінансових консультантів "Фінконсул" Web design, brand management and seo services by Inneti